Arif Kocaman, Performansıyla Göz Dolduruyor – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un 19 yaşındaki savunma oyuncusu Arif Kocaman, sergilediği performansla adından başarıyla söz ettiriyor. Galatasaray maçından sonra İstanbulspor karşısında da başarılı maç çıkaran Arif'in performansı yüzleri güldürüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde…

Arif Kocaman, Performansıyla Göz Dolduruyor – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Arif Kocaman, Majid Hosseini'nin yokluğunda Kayserispor'un, Galatasaray ve İstanbulspor maçında forma giyerek sergilediği üstün performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Genç yetenek, defans hattında neredeyse hatasız bir oyun sergileyerek takıma güven veriyor.
Kayserispor'un geleceğe yönelik umut veren savunma oyuncusu Arif Kocaman, henüz 19 yaşında olmasına rağmen sergilediği performans ile gün geçtikçe başarı çıtasını yükseltiyor. Takımın başarısına katkıda bulunmaya devam eden genç oyuncu, özellikle İranlı defans oyuncusu Majid Hosseini'nin yokluğunda Galatasaray ve İstanbulspor maçında göz kamaştırdı.
İstanbulspor karşısında, adeta kusursuz bir performans sergileyen Arif Kocaman, defans hattında neredeyse sıfır hata yaparak takımın İstanbul’dan 1 puan alınmasında önemli rol oynadı. Oyun zekası ve sakinliği sayesinde, hata payını azaltan ve hocasının verdiği taktikleri harfiyen uygulayan Kocaman, Kayserispor'un ileriye dönük savunma hattının temellerini atmaya yönelik umutları artırıyor. Arif’in bu performansı yönetim, teknik heyet ve taraftarın yüzünü güldürdü. 

Arif Kocaman, Performansıyla Göz Dolduruyor – Kayserispor Haberleri

Kocaman'ın gösterdiği bu olumlu performans, aynı zamanda genç arkadaşlarına da umut oluyor.