Arazi kavgası kanlı bitti

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde sokak ortasında dehşet saçan amcaoğlu, güpegündüz 3 kuzeninin kafasına silahla ateş etti. 3 kardeş hayatını kaybederken, o esnada yoldan geçen bir vatandaş da kurşunlardan seken saçmaların hedefi olarak yaralandı.

Arazi kavgası kanlı bitti

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde sokak ortasında dehşet saçan amcaoğlu,  güpegündüz 3 kuzeninin kafasına silahla ateş etti. 3 kardeş hayatını kaybederken, o esnada yoldan geçen bir vatandaş da kurşunlardan seken saçmaların hedefi olarak yaralandı. 

Hunat Mahallesi Gavremoğlu Caddesi 'nde sokak ortasında aile üyeleri arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga etmeye başladı. Bünyan İlçesi’ne bağlı Karahöyük Köyü nüfusuna kayıtlı  üç kardeş ile amcaoğlu arasında çıkan kavgada silah ve bıçaklar kullanıldı. Amcaoğlu Mehmet Y.,  üç kardeşi başından vurdu. Kuzenlerden Mehmet Y. (20) ve Seyit Y. (30) olay yerinde hayatını kaybederken, Serdar Y. ağır yaralı olarak kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu.   Bu sırada yoldan geçen M.A. da silahtan çıkan saçların hedefi olarak yaralandı.

Polis, 38 SE 687 plakalı araç ile olay yerinden kaçan amcaoğlu Mehmet Y.’yi arıyor.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı olay yerindeki incelemeler devam ediyor. Öte yandan 3 kardeşin babasının geçen yıl hayatını kaybettiği öğrenildi. 

>>Dilek Bayram