ARADAKİ FARK

CHP'nin 215 belediye başkanı ile Kayseri'de gerçekleştirdiği programda özellikle İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş büyük ilgi gördü. Aynı gün Özhaseki'nin de katıldığı Kocasinan Belediyesi'nin 224 konutun teslim törenine, ev sahiplerinin bile katılmaması dikkat çekti.

ARADAKİ FARK

CHP ÇIKARMA YAPTI


Cumhuriyet Halk Partisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve 215 belediye ile hafta sonu Kayseri’ye çıkarma yaptı. Esnaf, engelliler, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile görüşen CHP Lideri Kılıçdaroğlu Kayseri’den memnun ayrıldı. CHP’nin Kayseri programlarında özellikle İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş halkın büyük ilgisi ile karlılaştı. Vatandaşlar, bu isimlerle fotoğraf çektirmek için adeta yarıştı. CHP, Kayseri’de 3 gün boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerde moral buldu.


İKTİDAR PARTİSİNDE REHAVET VAR


KOCASİNAN Belediyesi’nin tamamladığı Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde tamamlanan 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi. Seyrani Mahallesi’nde düzenlenen törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve vatandaşlar katıldı. Törenin sönük geçmesi dikkat çekerken, konut sahiplerinin büyük bir bölümünün bile programa katılmadığı görüldü.