Araç Sahibi Emeklilere Müjde!

Yükselen enflasyonun altında sürekli ezilen emeklilere bu kez güzel haber geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Araç Sahibi Emeklilere Müjde!

Yükselen enflasyonun altında sürekli ezilen emeklilere bu kez güzel haber geldi. Maaşları sürekli eriyen emeklilerin ay sonunu getirebilmek, araçları ile rahatça seyahat edebilmek en büyük sorunlarıdır. İşte tam bu noktada emeklilerin yıllardır ücret ödediği bir işlem artık ücretsiz oldu.

Araç Sahibi Emeklilere Müjde!

Hızlı Geçiş Sistemi'nde (HGS) yapılan güncelleme ile birlikte bir banka arabası olan emeklilere ücretsiz HGS hizmeti verileceğini duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamada, emeklilere özel olan bu uygulama ile promosyonun yanında ücretsiz HGS hizmeti verileceği de açıklandı.

Araç Sahibi Emeklilere Müjde!

Ziraat Bankasından yapılan bu açıklamada emekli vatandaşların maaşlarını bu bankaya taşımaları ve üç yıllık promosyon sözleşmesini imzalamaları gerekiyor. 

Hızlı Geçiş Sistemi'nde yapılan değişikliklerde amaç hem bakiye yetersizliğinin önüne geçmek hem de 175 TL olarak güncellenen otomatik ödeme miktarından müşterileri kurtarmak olduğu açıklandı.

Araç Sahibi Emeklilere Müjde!

Bankadan Tek Şart

Ziraat Bankası, araç sahibi olan emeklilerin bu uygulamadan yararlanabilmesi için tek şart olarak 'İlk kez emekli maaşı alacak müşteriler' ibaresi kullandı.

Bankanın Avantaj Sunacağı Diğer Hizmetler;

Vadeli mevduat faizlerinde yeni oranlar: Ziraat Bankası'nın kampanyasından yararlanmak için en yakın şubeye gitmenin yanı sıra Ziraat Mobil ya da İnternet Bankacılığının kullanarak vadeli mevduat hesabı açılabilecek.
Kiralık kaza indirimi: Kasa kiralamak isteyen emeklilere kazalar yüzde 25 oranında indirim yapılarak kiralanacak.
Ücretsiz havale EFT FAST: Müşteriler dijital kanallar üzerinden yaptıkları Havale-EFT-FAST işlemlerinde ücret ödemeyecek.

Araç Sahibi Emeklilere Müjde!