Antrenör İsmail Okumuş, koronavirüse yakalandı

Haber: Muhammed Kösedağ// Koronavirüsü atlatan Kayserigücü Futbol Kulübü antrenörü İsmail Okumuş, yaşadıklarını anlattı ve 'gerekmedikçe insan içine çıkmayalım, maskemizi takalım' diyerek uyarılarda bulundu.

Antrenör İsmail Okumuş, koronavirüse yakalandı

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda koronavürise yakalandığını açıklayan Okumuş, geçmiş olsun dileklerini iletenlere teşekkür ederken, herkesin dikkatli olması gerektiğini belirtti.
Okumuş şu sözleri sarfetti,"
LÜTFEN bu yazdıklarımı dikkate alır mısınız.!!!
Günümüzün haftalığı olan Covid 19 rahatsızlığına malesef ben de yakaladım ve malesef ciğerlerime kadar inmiş. Bir haftadır nefesi çok zor alarak hayata tutunmak için çaba sarfettim.
Evet öyle bir rahatsızlık ki bu, ne koku ne tat ne yemek yiyebiliyorum. İnsan sudan tiksinir mi, evet tiksindim. Malesef ateş, boğaz ağrısı ve tabi en önemlisi nefes alamama. Lütfen benim bu yazdıklarımı basite almasın hiç kimse. Zorda olmadıkça insan içine çıkmayalım, maskemizi takalım, sosyal mesafeye dikkat edelim, temizliğe dikkat edelim.
Hastanede yattığım süre içerisinde gerek arayarak, gerek mesaj atarak, gerekse de oğlum Can ile bana ulaşan, akrabalarım, hocalarım, başkanlarım, abilerim, futbol master ailelerim, kardeşlerim, dostlarım ve sporcularımın velileri herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
UNUTMAYALIM HAYAT ÇOK KISA VE ANLIK BİRBİRİMİZİ SEVELİM SEVİLELİM
BİRBİRİMİZİ ÜZMEYELIM
Lütfen çok dikkatli olalım"