Ankara'da var Kayseri'de olacak mı?

Emeklilere destek ödemeleri sürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi emeklilere genel ve gıda desteği verdiğini açıkladı. Emeklilere destek ödemeleri Kayseri'de de olacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Ankara'da var Kayseri'de olacak mı?

Döviz kurundaki dalgalanmalar ve hayat pahalılığı emeklilerin maaşını günden güne eritiyor. Emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla belediyeler emeklilere yönelik genel ve gıda desteği yapıyor.

Ekonomim'de yer alan bir habere göre emeklilere destek veren belediyelerden biri de Ankara Büyükşehir Belediyesi oldu. ABB 10 bin TL maaş alıp ekonomik zorluklar yaşayan emeklilere genel ve gıda destek ödemesi yaptığını açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) toplam 36 bin 592 emekliye destek ödemesi yapıldığını belirtti.

ABB'den yapılan açıklamanın devamında ise ‘Ankara Büyükşehir Belediyesi, 10 bin TL maaş alıp ekonomik zorluklar yaşayan 36 bin 592 ihtiyaç sahibi emekli için dokuzuncu destek ayında 1500 TL genel, 500 TL et desteği ödemesi gerçekleştirdi.’ denildi.

Ankara'da var Kayseri'de olacak mı?

Kayseri’de yaşayan emekli vatandaşlar bu destek ödemelerinin de kendi şehirlerine gelmesini istiyor. Kayserili bazı vatandaşlar ise ‘Ankara’da var Kayseri’de olacak mı?’ sorularına cevap arıyor.