Andrea Bertolacci geri dönüyor

Kayserispor'da alacaklarının zamanında ödenmemesinden dolayı ayrılan ve FİFA'ya şikayet eden İtalyan futbolcu Andrea Bertolacci, eski takımı Karagümrük FK ile anlaşma sağladı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Andrea Bertolacci geri dönüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz sezon Kayserispor’dan sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılan Andrea Bertolacci, yeniden Süper Lig’e döndü.

İstanbul temsilcisi Cremonese’a transfer olan eski oyuncusu ile yeniden anlaşma sağladı. Kayserispor’a büyük bir maddi zararla ayrılan Bertolacci, Kayserispor’dan ayrıldıktan sonra Karagümrük’e çok komik bir fiyatta oynamış, ardından da Cremonese’ye transfer olmuştu. Ligin ikinci yarısında yeniden Karagümrük forması giyecek olan Bertolacci, Kayserispor’da alacaklarının ödenmemesinden dolayı sözleşmesini tek taraflı feshederek İstanbul temsilcisi Karagümrük FK’ya dönmüştü. Kayserispor, sözleşmesinin bitmesine 4 ay kala 2021-2022 sezonu devre arası transfer döneminde İtalyan futbolcuyla 2.5 yıllık anlaşma sağlamıştı. İtalyan futbolcu da geçtiğimiz sezon devre arasında 3 Aralık 2022 tarihinde sözleşmesini tek taraflı feshederek Kayserispor’dan ayrılmıştı.

İtalyan futbolcu, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurmuş ve haklı bulundu. FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu da İtalyan futbolcuya 1 milyon 976 Bin Euro ödemesi kararını vermişti.