ANDA, Kayserili gençleri sporla buluşturacak

Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği'nin düzenlediği spor okulu açılışına, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri'nin önemli isimleri katıldı. Açılışta konuşan Vali Çiçek, Kayseri için önemli bir müjde verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

ANDA, Kayserili gençleri sporla buluşturacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği’nin (ANDA) düzenlediği spor okulu açılışına, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

ANDA, Kayserili gençleri sporla buluşturacak

Palancıoğlu’na övgü dolu sözler

Vali Çiçek spor okulu açılışında, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na övgü dolu sözler söyleyerek, spor okulunu ANDA’ya tahsis ettiği için teşekkür etti. Çiçek: ‘Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu, ihtiyaç olduğu zaman hiç zora sokmadan elini taşın altına koyarak o iş için ben varım, yaparım diye can atıyor. Bu güzel tesisi ANDA’ya tahsis ettiği için Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür ediyorum’ dedi.

‘Her gün operasyonlar yapıyoruz, ama bu yetmiyor’

6 Şubat depreminde Kayseri’nin deprem bölgelerine yaptığı yardıma değinen Vali Çiçek: ‘6 Şubat’ta yaşadığımız depremde Kayseri’nin yağmur olup yağdığını orada çok büyük bir mücadele verdiğini hep beraber takip ettik. Daha depremin ilk gününden itibaren arama kurtarma ekiplerimiz; ‘İHH, ANDA, TURKUVAZ’ AFAD hepsi orada çok büyük bir mücadele verdiler. Sizlere minnettarız. Orada canları kurtardınız, enkaz altından yaralılar çıkardınız. Şimdi ise her gün ölmekte olan çocuklarımızı zehirlemek isteyen alçaklardan çocuklarımızı kurtarmak için onları kötü alışkanlıklara, uyuşturucu illetine, zehir tacirlerinin ellerine düşürmemek için mücadele veriyoruz. Polisiye tedbirlerle her gün operasyonlar yapıyoruz. Ama bu yetmiyor. Biz istiyoruz ki bütün gençlerimiz bir sporla uğraşsın, lisanslı olsunlar, şampiyonlar çıkaralım istiyoruz. İşte gençlerimiz için insanımız için mücadele eden ANDA’nın şimdi de gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için verdiği mücadele aslında aynı misyonun gereği. Afet zamanlarında afetlere koşan arama kurtarma derneklerimiz, afet olmadığı zamanlarda da gençlerimizi sporla buluşturmaya başlayacaklar ve devam edecekler. Bundan dolayı teşekkür ediyorum.’ ifadelerine yer verdi.

ANDA, Kayserili gençleri sporla buluşturacak

Yeni spor okulları geliyor!

Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediyesi'nin, ilçe belediyeleri ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün sporla ilgili mücadelelerinin olduğunu ve kendilerinin de bu mücadeleye destek olmak için, Erdemlerimizle Varız, ERVA ile birlikte bütün mahallelerimizde spor okulları açacaklarını ifade etti.