ANDA ERVA Spor Okulu açıldı!

Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği (ANDA) ERVA Spor Okulu açıldı. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, milli ve manevi değeri yüksek gönüllü arkadaşlara destek vereceklerini söyledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
ANDA ERVA Spor Okulu açıldı!

Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği (ANDA) ERVA Spor Okulu düzenlenen törenle açıldı. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, milli ve manevi değeri yüksek gönüllü arkadaşlara destek vereceklerini söyledi. Törene Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de katıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Tavlusun Mahallesi’nde Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği (ANDA) ERVA Spor Okulu’nun açılış törenine katılarak, milli ve manevi değerlere sahip sivil toplum kuruluşlarına her zaman destek olduklarını söyledi. 

ANDA ERVA Spor Okulu açıldı!

Melikgazi olarak ANDA’ya yer tahsis ettiklerini söyleyen Başkan Palancıoğlu, “Türkiye'de en tecrübeli arama kurtarma ekibi Kayseri'de Valimiz Sayın Gökmen Çiçek başkanlığında kurulmuş oldu. AFAD, Kızılay Maraş'ta başta olmak üzere her yerde görev yaptı. Biz bu işin önemini anladık. Bundan dolayı da ANDA gibi milli manevi değerleri yüksek gönüllü çalışan arkadaşlarımız geldiğinde biz elimizden gelecek her türlü desteği vereceğimizi söylemiştik.

ANDA ERVA Spor Okulu açıldı!

Sadece ANDA değil İHH, Turkuaz ve diğer sivil toplum kuruluşlarımıza da elimizden geldiğince destek vereceğiz. Yaşadığımız depremde arama kurtarmanın oradaki vatandaşlara gerekli yardımların anında yapılmasının ne kadar önemli olduğunu gördük. Tüm kamu kurumlarında arama kurtarma ilk yardım gibi faaliyetleri bilen arkadaşlarımızın olması lazım.

ANDA ERVA Spor Okulu açıldı!

Rabbim bu ülkeye bir daha bir afet yaşatmasın. Ama geldiğinde de hazırlıklı olmamız son derece önemli. Kayseri'mizi, ülkemizi her türlü afete hazırlamak için bu tür faaliyetlere ve kurumlara her türlü desteği vereceğiz. Biz belediye olarak sadece ANDA’ya değil Kızılay’ımıza da yeni yerler verdik. Sayın Valimize bu güzel çalışmalara olan desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Yeni yerleri ANDA’ya hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

ANDA ERVA Spor Okulu açıldı!

Başkan Palancıoğlu’na her türlü zorlukta elini taşın altına koyduğu için teşekkür eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "6 Şubat depreminde Kayseri deprem bölgelerine yağmur olup yağdı ve orada çok büyük bir mücadele verdiler. Daha depremin ilk gününden itibaren arama kurtarma ekiplerimiz, İHH, ANDA, TURKUAZ, AFAD hepsi orada çok büyük bir mücadele verdiler. Can pazarının yaşandığı bir yerde ANDA hızır gibi yetişmişti. Şimdi ise her gün ölmekte olan çocuklarımızı zehirlemek isteyen alçaklardan çocuklarımızı kurtarmak için mücadele veriyorlar. Biz istiyoruz ki bütün gençlerimiz bir sporla uğraşsın, lisanslı olsunlar, şampiyonlar çıkaralım. Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu, ihtiyaç olduğu zaman hiç zora sokmadan elini taşın altına koyarak o iş için ben varım, yaparım diye can atıyor. Buradaki ihtiyacı görmüş ve bu güzel tesisi ANDA’ ya tahsis etmiş. Mustafa Palancıoğlu’na çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

ANDA ERVA Spor Okulu açıldı!

ANDA Derneği Kayseri İl Temsilcisi Şevket Doğan ise, spor okulunun yapılması için yer tahsis eden Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür etti.