Altun'dan bayram mesajı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Altun'dan bayram mesajı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Altun yazılı mesajında, Bayramların milli birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi, saygı, hoşgörü gibi duyguların perçinlendiği özel günlerden biri olduğunu ifade etti.

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin unutulmadığını belirten Altun, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yüce Allah'ın bizlere bahşettigi sevgi ile küslükleri ve kırgınlıkları bir yana bırakarak, kardeşlik baglarımızı güçlendirmenin en onemli günlerinden birisi olan Kurban Bayramı'nı, tarihi boyunca yardımlaşma ve dayanışma duygusu içerisinde olan bir millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde idrak etmenin heyecanını hep birlikte yaşamaktayız.

Kahramanmaraş merkezli yaşanılan depremler sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısını ilk günkü gibi yüreğimizde yaşamaya devam ettiğimiz bugünlerde mübarek Kurban Bayramı'nı küskünlüklerin son bulacagı, sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olacağı bir bayram günü olarak yaşayacağımıza inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin aileleri olmak üzere, kahraman gazilerimizin, oğrencilerimizin, akademik ve idari personelimiz ile tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim."Altun'dan bayram mesajı