Altın güne nasıl başladı? - Güncel altın fiyatları…

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından yatırımcılar altın fiyatlarında fiyat farklılığının olup olmadığını merak ediyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2 Nisan güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Altın güne nasıl başladı? - Güncel altın fiyatları…

Yerel seçimlerin sonuçlanmasıyla birlikte yatırımcılar, altın fiyatlarındaki olası değişiklikleri yakından takip ediyor. Ekonomistler, seçimlerin etkileriyle birlikte Nisan ayının ilk haftasında altın fiyatlarında artış öngörüyordu.

Yerel seçimlerin sonuçlarının netleşmesiyle birlikte piyasalarda beklenen hareketlilik, altın fiyatlarına da yansıması bekleniyor. Doların TL karşısında değer kaybetmesi ile gram altında ciddi bir geri çekilme yaşandı. Gram altın güne 2 bin 341 TL'den başladı. Yatırımcının en çok tercih ettiği gram ve çeyrek altın kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Yerel seçimlerinden ardından Nisan ayının ilk günü gram altın yüzde 1,23, çeyrek altın ise yüzde 1,81 oranında yükseliş meydana geldi.  Altının ons fiyatı 2 bin 254 dolar seviyesinde işlem görerek güne başladı.

İşte 2 Nisan Kayseri’de altın fiyatları    

Gram altın
Alış: 2,341
Satış: 2,341

Çeyrek altın
Alış: 3,965
Satış: 4,215

Yarım altın
Alış: 7.880
Satış: 8.249

Cumhuriyet altın
Alış: 15.914
Satış: 16.431