Altın fiyatlarında son durum ne oldu? (28 Ocak)

Hafta sonu altın fiyatları yatay seyrine devam ederken yatırımcı gram ve çeyrek altının ileriki süreçlerde hangi fiyat aralığında ilerleyeceğini merak ediyor. 28 Ocak güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Altın fiyatlarında son durum ne oldu? (28 Ocak)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları hafta sonu yatay seyrederken, en çok tercih edilen gram ve çeyrek altının yerel seçimler sonrası ne kadar olacağı merak ediliyor. Uzmanlar, altın fiyatlarının önümüzdeki hafta da dalgalanmaya devam edeceğini ve yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini belirtiyor. 

Altın fiyatları oldukça volatil bir yapıya sahiptir. Bu nedenle, yatırımcıların altın yatırımı yapmadan önce risk ve getiri profilini iyi analiz etmesi önemlidir. Uzmanlar, yatırımcıların altın yatırımlarını çeşitlendirmeleri ve uzun vadeli bir bakış açısına sahip olmaları gerektiğini de vurguluyor.

Uzmanlar, altın fiyatlarının önümüzdeki dönemde ABD'den gelecek ekonomik veriler ve Fed'in faiz kararına göre şekilleneceğini belirtiyor. Fed'in faiz artırımlarına devam etmesi ve küresel ekonomideki belirsizlikler altın fiyatlarını baskı altında tutabilir. Ancak, enflasyondaki yükseliş ve jeopolitik riskler altına olan talebi desteklemeye devam edebilir. 

İşte 28 Ocak Kayseri’de altın fiyatları    

Gram altın
Alış: 1,960
Satış: 1,960

Çeyrek altın
Alış: 3,320
Satış: 3,490

Yarım altın
Alış: 6.641
Satış: 6.749

Cumhuriyet altın
Alış: 13.242
Satış: 13.447