Altın Fiyatları Düştü, Uzmanlar Fırsat Uyarısı Yapıyor!

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüş ile devam ediyor. Uzmanlar altın fiyatlarının yükseleceğini, dolayısıyla yatırımcıların her düşüşü fırsat olarak görmesi gerektiğini önermişti. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 12 Mart güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Altın Fiyatları Düştü, Uzmanlar Fırsat Uyarısı Yapıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları, haftanın ikinci gününde yaşanan düşüşle dikkat çekiyor. Uzmanlar, altın fiyatlarındaki düşüşe rağmen, küresel ekonomik belirsizliklerin ve finansal dalgalanmaların devam ettiğini belirtiyor. Dolayısıyla altına talebin artacağı ön görülüyor.

Ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarının şu anda 2.180 dolar seviyesinde olduğunu belirterek, 2.100-2.200 dolar aralığındaki geçerliliğin devam ettiğine dikkat çekti. Bu hafta altının 2.100 dolar seviyesine kadar geri çekilebileceğini öngören Memiş, bu durumu alım fırsatı olarak değerlendirmeyi önerdi. Ayrıca önümüzdeki dönemde altın fiyatlarının yukarı yönlü hareket edeceğini tahmin ederek, bu yılın hedefini 2.350 dolar olarak açıkladı. Yaşanan bu düşüşlerinde yatırımcıların bir fırsat olarak görmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 12 Mart Kayseri’de altın fiyatları    

Gram altın
Alış: 2,242
Satış: 2,242

Çeyrek altın
Alış: 3,927
Satış: 4,061

Yarım altın
Alış: 7.879
Satış: 8.074

Cumhuriyet altın
Alış: 15.781
Satış: 16.391