Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (29 Ocak)

Altın fiyatları yeni haftaya yükseliş ile başladı. Altın yatırımcısı alım fırsatının olup olmayacağını merak ediyor. Ekonomist İslam Memiş, bu hafta altın fiyatlarının hangi bant ilerleyeceğini yorumladı. 29 Ocak güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (29 Ocak)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları hafta başına yükseliş ile başlamasının ardından altın yatırımcısı uzun vadede yatırım yapmak için alım fırsatının olup olmayacağını merak ediyor. Uzmanlar, altın fiyatlarının önümüzdeki dönemde küresel piyasalardaki gelişmelere bağlı olarak dalgalanmaya devam edeceğini öngörüyor. Fed'in faiz artırımlarına ilişkin beklentiler, küresel ekonomik durum ve Ortadoğu’daki savaş altın fiyatları üzerinde belirleyici rol oynayacak.

Ekonomist İslam Memiş Tv100’deki köşe yazısında bu hafta altın fiyatlarını şöyle değerlendirdi; ‘Altın ve gümüş de de aynı bant aralıkları geçerli. Ons altın da 2 bin dolar, ons gümüş de 22,50 dolar destek seviyeleri. Toparlayacak olursam Fed’e kadar dolar güçlü. Fed’e kadar dolar karşısındaki enstrümanlar alım fırsatı sunar. Haftayı ikiye ayırmakta fayda var. Çarşamba akşamı ve sonrası’ ifadelerini kullandı.

İşte 29 Ocak Kayseri’de altın fiyatları    

Gram altın
Alış: 1,978
Satış: 1,978

Çeyrek altın
Alış: 3,339
Satış: 3,491

Yarım altın
Alış: 6.679,
Satış: 6.743

Cumhuriyet altın
Alış: 13.584
Satış: 13.420