Alpaslan Baki Ertekin'in açıklaması sonrası Baki Ersoy'dan dikkat çeken açıklama geldi

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in sitem dolu açıklamasına MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan yanıt geldi. Ersoy, yine jest yaptı ve 1000 bilet satın aldı. Ersoy, Kayserilileri Konyaspor maçına davet etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Alpaslan Baki Ertekin'in açıklaması sonrası Baki Ersoy'dan dikkat çeken açıklama geldi

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor’a sahip çıkılması yönünde sitem dolu bir açıklama yaparak, destek paylaşımında bulunmuştu.

Bu açıklamanın üzerine MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, yorumda bulundu ve bilet desteği yaptı. Ersoy, Kayserispor-konyaspor maçında toplamda 1000 bilet aldı. Ersoy, paylaşımında, ‘Başkanım çok haklısınız, emekleriniz ve destekleriniz içinde teşekkür ederim. Bende yine kuzey alt ve üst tribünden olmak üzere 1000 adet bilet ücreti olan 38 Bin TL’yi karşılayacağımı taahhüt ediyorum.(Kapalı Kale taraftar derneğimiz ile iletişime geçebilirsiniz) Tüm hemşerilerimizi Cumartesi günü saat:19:00’da Konyaspor maçına davet ediyorum. Sevdamız Kayserispor.’ diye açıklama yaptı. Ankaragücü maçında da 1000 adet bilet alarak 38 Bin TL’yi Kayserispor’a bağışlayan Ersoy, yine gönüllerde taht kurdu.

Dirgenali: Hep birlikte taşın altına elimizi koyup birbirimizin yükünü alalım 

Kapalı Kale Taraftar Grubu lideri Ahmet Dirgenali de, Ertekin’in açıklamasına, ‘Doğru söz. Elimizde olanın kıymetini bilelim bu takım herkesin hep birlikte taşın altına elimizi koyup birbirimizin yükünü alalım.’ dedi. Ertekin’in yaptığı bu paylaşım şehrin dinamiklerini harekete geçirmek adına meyvelerini verirken, desteklerin devam etmesi bekleniyor.