Alkışlar Samet Koç'a – Kayserispor Haberleri 

Kayserispor'un taraftar grubu Kapalı Kale, Trabzonspor maçı için büyük bir deplasman organizasyonu düzenliyor. Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, taraftarların otobüs giderlerini karşılıyor. Ayrıntılar Haberimizde…

Alkışlar Samet Koç'a – Kayserispor Haberleri 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un ateşli taraftar grubu Kapalı Kale, takımının Trabzonspor ile oynayacağı kritik maç öncesi büyük bir deplasman organizasyonu düzenliyor.

Kayserispor'un Basın Sözcüsü Samet Koç, taraftarların otobüs giderlerini karşılıyor. Kapalı Kale'nin lideri Ahmet Dirgenali, sosyal medya üzerinden Samet Koç'a teşekkürlerini iletti. Dirgenali'nin paylaşımında, 'Deplasmanın otobüs giderini karşılayacak olan Samet Koç’a bu vesile ile teşekkür ederim’ dedi.

Kendisi de tribünden gelen, ardından da yönetime giren Samet Koç, takıma Trabzonspor maçında başarı dileğinde bulunurken, taraftarı da deplasmanda Kayserispor’u yalnız bırakmayacağı için teşekkür etti. 
Kayserispor, 3 Aralık Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maç saat 16:00’da start alacak. Sarı-Kırmızılı takım, geçtiğimiz sezon Trabzonspor’u Trabzon’da 4-3 mağlup etme başarısı göstermişti.