Ali Çamlı TRT Spor'da açıkladı! Yeni transferler kim? - İmzalar ne zaman atılacak?

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı TRT Spor'da canlı yayında yaptığı açıklamada transfer tahtasının bugün itibari ile açılacağını belirterek, 3 oyuncuyla da anlaşma sağladıklarını söyledi. Çamlı imzaların ne zaman atılacağını da açıkladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ali Çamlı TRT Spor'da açıkladı! Yeni transferler kim? - İmzalar ne zaman atılacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TRT Spor ekranlarında yayınlanan Spor Stüdyosu programına katılan ve Erdoğan Arıkan’ın sorularını yanıtlayan Ali Çamlı, Kayserispor taraftarına müjdeyi duyurdu. Transfer yasağının birkaç saat içerisinde açılacağını belirten Çamlı, 3 futbolcuyla anlaşma sağlandığını ve imzaların yarın (Cuma) öğle vaktinde atılacağını duyurdu.

İMZALAR YARIN ATILIYOR

Başkan Çamlı, 'Yaklaşık 1 – 1,5 saat sonra son dosyayı ödeyip, transfer yasağını kaldırıp, 3 tane anlaştığımız oyuncuyla yarın inşallah Cuma saatlerinde sözleşme imzalamayı planlıyoruz.  Özbekistan Milli Takım oyuncusu Otabek Shukurov ile anlaştık. Ayrıca CSKA Sofia’nın birinci forveti kendi milli takımının da oyuncusu Duckens Nazon ile anlaştık. Bir diğeri de Seri A’dan Faslı Mehdi Bourabia ile anlaştık. İnşallah bunları takımımıza katacağız. Pazartesi günü oynayacağımız Beşiktaş maçında oynayacaklar. Bunlar zaten oynayan sporcular, hazır geldiler.' ifadelerini kullandı. 

Ali Çamlı TRT Spor canlı yayında açıkladı! Yeni transferler kim? - İmzalar ne zaman atılacak?Ali Çamlı TRT Spor canlı yayında açıkladı! Yeni transferler kim? - İmzalar ne zaman atılacak?Ali Çamlı TRT Spor canlı yayında açıkladı! Yeni transferler kim? - İmzalar ne zaman atılacak?