Ali Çamlı, 'Özür diliyorum'

Kayserispor ligin 28. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor'a ikinci yarıda yediği gollerle 3-0 mağlup oldu. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, 'Sahada keşke bu tür olaylar yaşanmasaydı. Bu tür hoş olmayan olayların kamuoyuna yansımasından dolayı ben özür diliyorum' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ali Çamlı, 'Özür diliyorum'

Kayserispor'un Burak Yılmaz ile birlikte yakaladığı 5 maçlık yenilmezlik serisi Rize deplasmanında bozuldu. Ligin 28. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor'a ikinci yarıda yediği gollerle 3-0 mağlup olan Kayserispor, 35 puanda kaldı. Müsabakanın son dakikalarında iki takım arasında gerginlik yaşandı. Burak Yılmaz tribünlerle yaşadığı gerginlik sonrası kırmızı kart gördü. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı futbolseverlerden özür diledi.

Çamlı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi, 'Biz herşeyden önce iki dost ve kardeş şehrin iki dost kulübün. Onun için burada yaşanan olayları abartmamak gerekiyor. Bunlar futbolun doğasında var ama maçtan sonra herkes kucaklaştı, sarıldı. Bunu baştan ifade edeyim. Ben Rizespor'u tebrik ediyorum. Kendi takımımı da tebrik ediyorum. Buz iyi bir kadroyuz, iyi bir ekibiz. Artık bu maç bitti bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. Bu maçı kaybettik, yapacak birşey yok, canları sağolsun. Biz sporcularımızdan, teknik heyetten son derece memnunuz. Maçı kaybettik ama burda güzel olan birşey vardı. Çok güzel bir hakem triosu hakimdi. Bundan sıra önümüze bakacağız. Bizim için artık bu maç bitmiştir. Hatay maçına yoğunlaşıp takımımızın ivmesini tekrar yukarı doğru çekme yolunda ne adımlar atılması gerekiyorsa teknik heyet, yönetim ve futbolcular, hep birlikte çalışacağız. Moralimizi bozacak birşey yok. Rize'de kaybettiğimiz 3 puan herşeyin sonu değil. Her takım kazanır da kaybeder de. Ümitsizliğe kapılacak bir durum yok.

Ben Rizespor ekibine çok teşekkür ediyorum. Burada bizi çok güzel ağırladılar, bizimle çok güzel ilgilendiler. Sahada keşke bu olaylar olmasaydı. 2-3 kişinin fevri harekeyinden kaynaklı birtakım olaylar oldu. Bunların kamuoyuna yansımasından dolayı ben özür diliyorum. Bu maç bitti, dostluk ve kardeşliğe devam'