Ali Çamlı'nın açıklaması haftaya damgasını vurdu - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Trabzonspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Başkan Ali Çamlı, haftaya damga vuran açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Çamlı, maç sonunda neler söyledi? Tüm ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ali Çamlı'nın açıklaması haftaya damgasını vurdu - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Çamlı’nın Trabzonspor maçının ardından yaptığı centilmenlik açıklaması haftaya damgasını vurdu.

Çamlı, Trabzonspor yönetiminin misafirperverliğine vurgu yaptı. Başkan Ali Çamlı her iki takımı da tebrik ederek, 'Öncelikle Trabzonsporlu yöneticilere ve taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Öncelikle göstermiş oldukları ev sahipliği için. Tam bir ahlaklı seyirci profili. Özellikle de yönetici arkadaşlara gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Lig uzun bir maraton. Bir maç daha kazandık. Çok abartılacak bir şey yok. Benim çok sevindiğim şey Türk futbolunda seyir zevki zirvede bir maç izletmeyi başardığımız için mutluyum. İki takımı da yürekten tebrik ediyorum. İki takım da Türkiye’nin güzide takımı. Biz Anadolu’da yeşermeye çalışan bir kulübüz. Trabzonspor’u anlatmaya gerek yok onlar Türkiye’nin gururu bir takım. Ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum' dedi.

Çamlı: Futbolun Görmek istediğimiz bu

Trabzonspor yönetimini Kayseri'de en iyi şekilde ağırlayacaklarını dile getiren Başkan Çamlı: 'Başta Bakanımız Mehmet Özhaseki olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek beye sonsuz sevgi, saygı ve yürekten selamlar gönderiyorum. Onlar bana güveniyorlar ve ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Ben bu galibiyeti bu üçlüye armağan etmek istiyorum. Bizim görmek istediğimiz de bu, sayın Talas belediye Başkanımız da bize eşlik etti. Türk futboluna gönül verenlere şu şekilde seslenmek istiyorum; gelin bu işi şölene, dostluğa, kardeşliğe çevirelim. Yeni dostluklara açılan kapı olarak görelim ve bu iş güzelleşsin. Çünkü; futboldan daha güzel bir etkinlik yok elimizde. Kayseri’de vatandaşların heyecanla yaşayabileceği başka bir olgusu yok. Biz de Trabzonspor yönetimini Kayseri’de en iyi şekilde ağırlayacağız’ diye konuştu.

Emeği geçenlere teşekkür ediyorum

Talas belediye Başkanı Mustafa Yalçın da, ‘İki yıl önce şampiyon olan Trabzonspor’u mağlup etmenin, fikstürde 3. Basamakta yer almanın gururunu yaşıyorum. Emeği geçenlere ve sizlere saygılar sunuyorum' şeklinde konuştu  Başkan Ali Çamlı'nın yaptığı centilmenlik açıklamaları, sporseverler taraftarından büyük taktir topladı.