Ali Çamlı'dan dikkat çeken Ekrem İmamoğlu açıklaması

Kayserispor'un Trabzonspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yaptığı prim açıklaması Türkiye gündemine oturdu. Bakan Özhaseki'yi eleştiren Ekrem İmamoğlu'na, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan yanıt gecikmedi. Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Ali Çamlı'dan dikkat çeken Ekrem İmamoğlu açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un, Trabzonspor’u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Başkan Ali Çamlı, soyunma odasına gitmiş ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüntülü bağlantı kurmuştu.

Çamlı, Trabzonspor galibiyet priminin 100 bin TL olduğunu açıklamasının ardından, Bakan Özhaseki de, 25’er bin TL de kendi cebinden ek prim vereceğini söylemişti. Özhaseki’nin prim açıklaması Türkiye’de geniş yankı uyandırdı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, prim olayına tepki göstermişti. Bakan Özhaseki, İmamoğlu’na ‘İşine baksın’ diye yanıt verdi. İmamoğlu da, Özhaseki’ye ‘Ben işimi biliyorum sayın Özhaseki de işini bilsin. Mesela maçtan sonra prim dağıtmasın işini yapsın. Mesela maçtan sonra prim dağıtmasın. Cebinden ödüyorsa sorun yok. Ama bu işlere bakmasın, işini yapsın. Deprem, İstanbul bizim ortak konularımız' dedi. 
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı da Radyospor’da gazeteci Salim Manav’a açıklamalarda bulundu. Başkan Çamlı da, Bakan Mehmet Özhaseki’yi eleştiren Ekrem İmamoğlu’na, ‘İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, onursal başkanımız  Mehmet Özhaseki'yi bu yaşanlardan sonra vurmaya çalışıyor, Ekrem  İmamoğlu işine baksın, işini yapsın. Mehmet Özhaseki bizim onursal  başkanımız, şehrimizin ve ülkemizin medarı iftiharıdır.’ yanıtını verdi.
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ayrıca, ‘Mehmet Özhaseki bu primi Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak değil onursal başkanımız olarak vermiştir” diye konuştu.

Bakan Özhaseki de görüntülü canlı bağlantıda, ‘Ali Bey yakışan neyse söylesin, ben bu miktarı ödeyeceğim’ diye açıklama yapmıştı.