Ali Çamlı: Burak Yılmaz, Kayserispor'un evladı...

Mondihome Kayserispor'da Başkan Ali Çamlı'dan Burak Yılmaz ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında açıklamalar geldi. Çamlı, Burak Yılmaz için 'Kayserispor'un evladı' diye bahsederken, kendisi ile 2,5 yıllık sözleşmenin devam edeceğini söyledi. Çamlı aynı zamanda, TFF'nin seçtiği 18 Temmuz'un uygun bir tarih olduğunu belirtti. Detaylar haberimizde...

Ali Çamlı: Burak Yılmaz, Kayserispor'un evladı...

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Pendikspor'u 2-1 mağlup eden ve yarın da kritik bir 90 dakikada Karagümrükspor’u ile karşılaşacak olan Kayserispor'da başkan Ali Çamlı Radyospor’dan Selim Manav’a konuştu.

‘Düşmeyi hiç aklımdan geçirmedim’
Ali Çamlı, ‘Kayserispor'u geçmişten gelen sıkıntıları aşarak güvenli limana yanaştırdık. Kayserispor'un küme düşmesi gibi bir ihtimali hiç aklımdan geçirmedim. Pendikspor maçında göze hoş gelen futboldan ziyade sonuca ulaşan bir karşılaşma oldu ve kazandık. Umarım Karagümrük maçını da kazanırız. Şu anda endişe edeceğimiz hiçbir durum yok’ dedi. 

Ali Çamlı: Burak Yılmaz, Kayserispor'un evladı...

Burak Yılmaz ile devam edilecek 
Başkan Çamlı, ‘Burak Yılmaz gelecek sezon devam edecek. Biz, Burak Yılmaz ile 2.5 yıllık sözleşmeyi laf olsun diye yapmadık. Burak Yılmaz, Kayserispor'un evladı gelecek sezon bizimle birlikte olacak’ ifadelerini kullandı.

‘18 Temmuz seçim için uygun bir tarih’
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında ise Çamlı, ‘Bugünkü toplantıya Kayserispor olarak katılım sağlamadık. Bazı kulüp başkanları TFF'nin erken seçim kararı alması yönünde görüş belirtti. Biz ve birkaç kulüp bu görüşte değiliz. Kayserispor olarak görüşümüz 18 Temmuz tarihi seçim için uygundur. İstiyorum ki çok adaylı bir seçim olsun. Mehmet Büyükekşi benim çok değer verdiğim, saygı duyduğum bir insan. Başarılı bir iş çıkardı. Mehmet Büyükekşi; yayıncı kuruluştan gelen gelir, Trendyol ile yapılan sponsorluk anlaşması ve yabancı kuralı konusunda önemli işler yaptı’ şeklinde konuştu. 

‘Trendyol ile bir sezon daha devam’
Trendyol ile devam edileceğini söyleyen Ali Çamlı, ‘Trendyol ile isim sponsorluğu önümüzdeki sezon devam edecek. Mehmet Büyükekşi görev sürecinin sonuna kadar sponsorluk ve diğer konularda çalışacaktır’ diye konuştu.