Alanyaspor maçında oynayacak mı? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un başarılı futbolcusu Olivier Kemen'in, Alanyaspor ile oynanacak önemli maçta sahada olup olmayacağı, henüz netlik kazanmadı. Sakatlık sonrası son antrenmana katılan Kamerunlunun performansı nasıl? Teknik direktör Recep Uçar, Kemen'i kadroya alacak mı? Detaylar için için tıklayın.

Alanyaspor maçında oynayacak mı? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un Fransa asıllı Kamerunlu orta saha oyuncusu Olivier Kemen'in, Alanyaspor ile 6 Kasım Pazartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak Süper Lig maçında forma giyip giyip giymeyeceği merak konusu.

Kemen, geçen hafta Hatayspor karşılaşmasında takımını yalnız bırakmıştı. Kemen, iyileşti ve antrenmanlara katılmaya başladı, bu durum taraftarları umutlandırdı.Teknik direktör Recep Uçar yönetimindeki Kayserispor, ligin güçlü ekiplerinden Alanyaspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak.

Kemen'in durumu ise maç günü belli olacak. Kayserispor sağlık ekibi, oyuncunun tam kapasitesiyle sahada yer alabilmesi için yoğun bir çaba harcıyor. Ancak başarılı oyuncunun ilk 11'de yer alıp almayacağı belli değil. Kemen’in kadroya alınması, fakat yedekte olması bekleniyor. 
Kemen'in yokluğu geçtiğimiz hafta Mersin’de Hatayspor maçında fazlasıyla hissedilmişti. Tüm gözler teknik direktör Recep Uçar'ın vereceği karara çevirmiş durumda. Maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'nun yönetimindeki mücadele saat 20:00'de başlayacak ve futbolseverler karşılaşmayı RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda canlı olarak takip edebilecekler.