Alanyaspor maçı öncesi önemli gelişme! Kayserispor Haberleri

Kayserispor, pazartesi günü sahasında Alanyaspor'u konuk edecek. Akdeniz temsilcisinde Ömer Erdoğan'ın ardından yeni teknikle Fatih Tekke ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Tekke, Kayserispor maçı öncesinde takımın geleceği ve taraftarların beklentileri hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte ayrıntılar!

Alanyaspor maçı öncesi önemli gelişme! Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig’de bu sezon istediği gibi bir çıkış bulamayan Alanyaspor’da, Kayserispor maçı öncesi önemli bir gelişme yaşandı.

Alanyaspor, Kayserispor ile karşılaşacağı kritik maç öncesinde teknik direktörlük koltuğunda önemli bir değişiklik gitti. Ömer Erdoğan'ın istifasının ardından yönetim, İstanbulspor’dan ayrılan Fatih Tekke ile anlaşmaya vardı. 6 Kasım Pazartesi günü oynanacak Kayserispor maçıyla birlikte yeni bir sayfa açmayı hedefleyen Alanyaspor, genç çalıştırıcıyla 1.5 yıllık anlaşma sağladı. 

Alanyaspor maçı öncesi önemli gelişme! Kayserispor Haberleri

Tekke, Alanyaspor'un ligin üst sıralarında yer alması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, ‘Taraftarlarımız bize güvensin. Çok çalışacağız. Önümüzdeki iki maça bir plan içerisinde hazırlanmamız gerekiyor. Taraftarlarımız bize güvensin. Temkinli bir şekilde puanlar alarak sonrasında oyun kimliğimizi gösterebilmek istiyoruz." dedi.