Akkışla Gençlikspor'dan imza şov!

Birinci Amatör Küme ekiplerinden Akkışla Gençlikspor, yeni sezon öncesi Sedat Bulut ile anlaşma sağladıktan sonra transferleri de bir bir açıklamaya başladı. Akkışla ekibi, 11 ismi kadrosuna kattı.

Akkışla Gençlikspor'dan imza şov!

Sedat Bulut antrenörlük konusunda anlaşan Akkışla Gençlikspor, Bulut'un yardımcılığına ise Bekir Yüce'yi getirdi. Teknik heyet tamamlandıktan sonra rota transferlere çevrildi. Turkuaz-kırmızılı ekip, 11 isimle sözleşme imzaladı. Bu isimleri imza töreniyle
basına tanıttı. İlerleyen günlerde transferin devam edeceği açıklanan ekipte bomba bir transferin açıklanması bekleniyor. Diğer
yandan Akkışla ekibi büyük bir sürprizi de spor kamuoyuna açıklayacak.

AKKIŞLA Gençlikspor'un imza attırdığı isimler şu şekilde:
İsmail Atalay (Özvatanspor), Kadir Aktaş(Özvatanspor), Ali Rıza Sancak (Özvatanspor), Arifcan Saraçlı (Kuşçu Mithatpaşa), Erman Çilsal (Özvatanspor), İbrahim Çalış (Özvatanspor), Okan Çetiner (Kafkasspor), Mehmet Dikmen (Kafkasspor), Oğuzhan Sinopluoğlu (Boğazlıyan Şekerspor), Metin Çakıcı (Şekerspor) ve Emre Akdoğdu(Şekerspor)

ANTRENÖR Sedat Bulut,"Yeni bir ekip kurduk. Akkışla yönetimi bize elinden gelen desteği sağlamakta. Onların bize olan inancını karşılıksız bırakmayacağız. Akkışla Gençlikspor olarak bu sezon dikkatleri üzerimize çekeceğiz. İlerleyen günlerde amatör spor camiasına büyük bir sürpriz vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber: Muhammed Kösedağ