Akar'ın talebine Büyükkılıç'tan yanıt: Emir olur!

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde (KGC) gazetecilerle buluşan TBMM Milli Savunma Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan bir talepte bulundu. Büyükkılıç'tan ise cevap gecikmedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Akar'ın talebine Büyükkılıç'tan yanıt: Emir olur!

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde (KGC) gazetecilerle buluşan TBMM Milli Savunma Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan bir talepte bulundu. Büyükkılıç ise talebe ' Emir olur' şeklinde karşılık verdi.

TBMM Milli Savunma Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle ziyaret ettiği Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde (KGC) gazetecilerle buluştu. 

Akar, 'Bu binayı bir yenilemek gerekir. Bunun için burada ilgili ve yetkili arkadaşlarımız biraz çalışsınlar, görüşsünler, konuşsunlar... Vilayetimiz için elimizden gelenin katkısını sağlayalım ve burada gerçekten daha rahat bir ortamda çalışmayı, görüşmeyi, konuşmayı sağlayacak bir binaya, bir tesise burayı kavuşturalım." talebinde bulundu.

Büyükkılıç ise 'Emir olur, yakışanı yaparız başkanım' dedi.