AK Parti Eski İlçe Başkanı Vefat Etti!

Kayseri AK Parti Eski İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu vefat etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

AK Parti Eski İlçe Başkanı Vefat Etti!

Kayseri AK Parti Eski İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu vefat etti. 

Geçmiş dönem Melikgazi İlçe Başkanlığı yapan Sami Kadıoğlu vefat etti. Cenazesi 31 Ocak Çarşamba günü Hulusi Akar Camii'nden öğle namazına müteakiben kaldırılacaktır.

Vefat haberinin duyulması üzerine İl protokolü de taziye mesajları yayımlamaya başladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 'Vefatını üzüntüyle öğrendiğim AK Parti Melikgazi önceki dönem İlçe Başkanımız, dava arkadaşımız Sami Kadıoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar dilerim..' diyerek taziye mesajı yayınladı.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu taziye mesajında, 'Vefat haberini derin bir teessürle öğrendiğim AK Parti Melikgazi Önceki Dönem İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu'na Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim. Mekanı cennet, makamı âli olsun inşallah' dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar taziye mesajında, 'AK Parti Melikgazi Önceki Dönem İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu'nun vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun' dedi.