Ahmet Duman'dan amatör spor camiasına mesaj...

Geçtiğimiz haftalarda lösemi teşhisi konulan Gültepespor antrenörü Ahmet Duman'ın tedavisi devam ederken, amatör spor camiası da Duman için tek yürek oldu ve geçmiş olsun mesajları yayımladı. Antrenör Ahmet Duman da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak hem spor camiasına teşekkür etti hem de durumu hakkında bilgi verdi.

Ahmet Duman'dan amatör spor camiasına mesaj...

Amatör futbol camiasında yıllardır antrenörlük görevi yapan Ahmet Duman'a, geçtiğimiz haftalarda yapılan tahliller sonucunda beyaz kanın yüksek çıkması nedeniyle yatış verildi. Birkaç gün içerisinde tahlillerin sonuçlarının açıklanacağını ve tedavi sürecinin başlayacağını belirten Duman, sosyal medya hesabından amatör camiaya teşekkür etti.

'Kısa zamanda aranızda olmayı sabırsızlıkla bekliyorum' diyen Duman, " Yaptırdığım kan tahlilleri sonucu beyaz kanın yüksek çıkması sebebi ile fakültede yatış verildi. Ne kadar yatırılacağım, sonuçlar, tahliller ve tedavi süreci pazartesi salı belli olacaktır. BU SÜREÇTE TELEFONLARIN ÇOĞUNA YETİŞEMİYOR, CEVAP VEREMİYORUM KUSURUMA BAKMAYIN (Kanda teste ultrasyonda tomografide serumda oldugumdan dolayı) Whatsapp'tan mümkün olduğunca dönüş yapabiliyorum. Bu kısa sürede arayan soran gelen giden mesaj atan yüzlerce sevenimin olması beni ayrı sevindirip moral oldu. Aileme, Askf başkanıma, yöneticilerime, futbol il temsilciliğim, oda başkanım, tüm klüp başkanlarım, Gültepespor ailem, hocalarım, abilerim, kardeşlerim, akraba eş dost ailem, sporcularım... Telefonla beni arayıp da dönemediğim herkese velilerim şirket arkadaşlarım camidaki tüm gönlü güzel insanlar yani tek tek isim isim yazacak olsam burası yetmeyecek biliyorum. Herkese teşekkür ediyorum en kısa zamanda aranızda olmayı sabırsızlıkla bekliyorum." ifadelerine yer verdi.

Ahmet Duman'dan amatör spor camiasına mesaj...