Ahmet Dirgenali'den yürekleri ısıtan açıklama - Kayserispor Haberleri

1 Ekim'de Kapalı Kale taraftar grubu, yağmurlu havaya rağmen Kayserispor tesislerini ziyaret ederek, Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak Başakşehir maçı öncesi takıma moral verdi

Ahmet Dirgenali'den yürekleri ısıtan açıklama - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kapalı Kale taraftar grubu, yağmur çamur demeden, 1 Ekim Pazar günü Kayserispor tesislerine giderek takıma moral ziyareti gerçekleştirdi. Bu ziyaret, Kayserispor'un, 2 Ekim Pazartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda Başakşehir'i konuk edecek maç öncesinde geldi.

Kapalı Kale Taraftar Lideri Ahmet Dirgenali, 'Aşırı yağan yağmura rağmen bugün tesis ziyaretine katılarak tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Yarın maçta tam destekle takımımızın galibiyetini dileriz' şeklinde konuştu.

 

MHP Kayseri Milletvekili BAki Ersoy da, 'Bu alemde Kapalı Kale' diyerek taraftarın ve kulübün yanında olduğu bir mesaj paylaştı.

Ahmet Dirgenali'den yürekleri ısıtan açıklama - Kayserispor Haberleri

Bu ziyaret, Süper Lig'in 7. haftasında moral bozukluğu yaşayan Kayserispor için büyük destek oldu. Takım, Başakşehir maçına odaklanmış durumda ve Kapalı Kale taraftarlarının de desteğiyle motivasyon tavan yapmış durumda. Taraftarlar, tribünde olduğu gibi mevcutta takımlara desteklemeye devam ediyor. Kapalı Kale'nin bu moral ziyareti, oyuncuların ve teknik ekibinin yüzünü güldürdü.