Ahmet Dirgenali'den Çağdaş Atan yorumu - Kayserispor Haberleri

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali, teknik direktör değişikliklerinin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Dirgenali, Çağdaş Atan'a yönelik olarak, neler söyledi? Çağdaş Atan, Başakşehir FK'ya mı gidiyor? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Ahmet Dirgenali'den Çağdaş Atan yorumu - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un eski Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın görevden ayrılmasının ardından, Kapalı Kale Taraftar Derneği Lideri Ahmet Dirgenali, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Dirgenali, Başakşehir vurgusu yaparak, "Başakşehir daha iyi şartlar sunabilir ama daha iyi sahiplenmez" dedi. 

Ahmet Dirgenali, Çağdaş Atan'ın ayrılmasının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Bu süreçte yaşanılan her şeye şahittin hocam ,bu asla böyle olmamalıydı …Okyanusu geçip derede boğulmamalıydık. Başakşehir daha iyi şartlar sunabilir ama daha iyi sahiplenmez" ifadesini kullandı.

Kapalı Kale Taraftar Derneği Lideri Ahmet Dirgenali'nin  bu açıklamaları, sosyal medyada büyük ses getirdi. Ahmet Dirgenali'nin, Başakşehir ile ilgili sözleri futbol camiasında dikkatle takip ediliyor. Çağdaş Atan'ın ayrılığı sonrasında Kayserispor'un nasıl bir yol izleyeceği ve yeni teknik direktör arayışı hala belirsizliğini koruyor. Diğer yandan futbolseverler sosyal medya hesabından Çağdaş Atan'a yönelik yorumlar yapıyor.