AGÜ ve ERÜ'de büyük başarı!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ve Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) büyük başarı elde etti. Eylül 2023 itibarıya Türkiye'nin en iyi yüzde 25'lik kurumları ve ekonomistleri sıralamasında iki üniversite bakın kaçıncı sırayı elde etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

AGÜ ve ERÜ'de büyük başarı!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ve Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) büyük başarı elde etti. 'Eylül 2023 itibarıya Türkiye'nin En İyi Yüzde 25'lik Kurumları ve Ekonomistleri' sıralamasında ERÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile AGÜ İşletme bölümü sıralamada dikkat çekti.

Türkiye'nin En İyi Yüzde 25'lik Kurumları ve Ekonomistleri sıralamasında Eriyes Üniversitesi İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi 9. sırada yer alırken, Abdullah Gül Üniversitesi İşletme Bölümü 15. sırada yer aldı.

Öte yandan, dün gerçekleşen 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde 2023 Üstün Başarı Ödülleri, Fen ve Mühendislik Blimleri Kategorisinde, "Rüzgar Türbini Kanatlarında Esnekliğin Yeri ve Boyunun Değişimi ile Akış Kontrol Kabiliyetinin İncelenmesi" konulu çalışmada Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Öğretim Üyesi Dr. Kemal Koca ve tez danışmanı Erciyes Üniversitesi (ERÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Serdar Genç, başarıya imza atarak, ödül almaya hak kazandı.

Her iki üniversitenin bu başarısı, öğrencilerine sunduğu nitelikli eğitimin ve akademik araştırmanın kalitesinin bir yansıması olarak değerlendirilebilir.