AGÜ'nün MÜDEK başarısı

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından akreditasyon aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

AGÜ'nün MÜDEK başarısı

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından akreditasyon aldı.

AGÜ’nün tüm mühendislik lisans programlarının, Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından 2 yıllık akreditasyon aldı.

AGÜ'nün MÜDEK başarısı

MÜDEK NEDİR?

Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme Ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK), çeşitli disiplinlerdeki mühendislik eğitim programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yaparak mühendislik eğitiminin kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunmak amacıyla faaliyet gösteren bağımsız bir kuruluştur.

MÜDEK’in amacı, farklı disiplinlerdeki mühendislik eğitim programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yaparak Türkiye'de mühendislik eğitiminin kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunmak, böylece, güncel ve gelişmekte olan teknolojileri kavrayan, daha iyi eğitilmiş ve daha nitelikli mühendisler yetiştirilerek toplumun refahının ileri götürülmesini sağlamaktır.