A Milli Takım teknik direktörü Montella Kayseri'ye geliyor!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

A Milli Takım teknik direktörü Montella Kayseri'ye geliyor!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella Kayseri'ye geliyor. 

Türkiye Futbol Federasyon (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve Vincenzo Montella ile    imza töreninde     gazetecilerin sorularını cevapladı. 

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella Mondihome Kayserispor - Başakşehir maçını izlemek için Kayseri'ye geliyor.

Büyükekşi, Montella'nın Kayserispor ev sahipliğinde Başakşehir ile oynanayacağı bizzat takip edeceğini söyledi.

Büyükekşi, "Türkiye’de kalacağı için de zaten sadece İstanbul’daki maçları izlemeyecek. Bütün Anadolu’daki takımların maçlarını izleyecek. İlk adımlarını da atıyor. Cumartesi Konya’ya gidiyor. Konyaspor - Trabzonspor maçını izleyecek. Kayseri’ye geçecek, Kayserispor - Başakşehir maçını izleyecek. Bu bir seferlik bir şey değil. Türk futbolunu geleceğe yönelik, Ümit Milli Takımımız da hocamızın kontrolünde olacak. Havuzumuzu genişletmek istiyoruz. Hocamız da bu konuda sorumlusu olacak. Bütün maçları televizyondan izleyerek değil, içimizden biri olarak bu görevi yerine getirecek." dedi. 

Yeni teknik direktörün bu ziyareti futbolseverler arasında büyük heyecan yaratmış durumda. Montella'nın bu kritik maçta detaylı analizi ve oyuncuların performanslarını değerlendirmesi bekleniyor.