70 bin TL'ye Sultan Sazlığı'nı işletebilirsiniz!

Tarım ve Orman Bakanlığı, 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri İl Şube Müdürlüğü Sultan Sazlığı'nda kiralık işletme ilanı yayımladı. İhaleye dair tüm detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

70 bin TL'ye Sultan Sazlığı'nı işletebilirsiniz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanlığı, 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri İl Şube Müdürlüğü Sultan Sazlığı içerisinde yer alan Soysallı Pınarları Günübirlik Kullanım alanı için kiralık işletme ilanı yayımladı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 7. Bölge Müdürlüğü, Kayseri İl Şube Müdürlüğü faaliyet alanında yer alan Sultan Sazlığı Milli Parkı sınırları içerisindeki, Soysallı Pınarları Günübirlik Kullanım Alanı; Giriş Kontrol Ünitesi, Büfe, Kır Lokantası ve Açık Alan'ın kiralık olarak işletilmesi için işletmeci aradığını duyurdu.

5+5 Yıl süresince işletilmesi istenen Soysallı Pınarları için gerçekleşecek ihale 10 Ekim tarihindeYeni Mahalle Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:163 Kocasinan/Kayseri Şube Müdürlüğü toplantı/ihale salonunda yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale'nin saati ise 11:00 olarak belirlendi. İhaleye Esas Muhammen Bedel Tutarı (TL/Yıl) 70.836,60 TL iken, geçici teminat tutarı 7 bin 84 TL olarak paylaşıldı.

İhale Teklif Dosyalarının teslim edileceği son tarih 10 Ekim Salı günü saat 11:00, teslim edileceği adresi ise Yeni Mahalle Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:163 Kocasinan Kayseri adresinde ikamet eden Kayseri Şube Müdürlüğü olarak açıklandı.

Soysallı Pınarları Günübirlik Kullanım Alanı işletme ihalesine katılacak isteklilerden aranan şartlar için ihale şartları'na tıklayınız.