3 ilçeye 3'er okul yapılacak

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hayırsever işbirliğiyle Kocasinan'a 3 yeni okul kazandıracaklarının müjdesini verdi.

3 ilçeye 3'er okul yapılacak

Hayırsever Osman Ulubaş, Hayırsever Avukat Mehmet Altun, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ve okul heyeti ile birlikte Kocasinan’a yeni yapılacak okullar için sahada incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri’nin birçok alanda olduğu gibi hayırsever alanında da alınan bir şehir olduğunu söyledi.

KOCASİNAN, MELİKGAZİ VE TALAS’A 3’ER OKUL

Çolakbayrakdar, “Osman Ulubaş Amcamız, bu zamana kadar şehrin farklı yerlerinde ihtiyaç olan alanlarda okullar yapıyor. Şimdide Mehmet Altun Amcamız da Kocasinan, Melikgazi ve Talas’a 3’er adet olmak üzere Kayseri’mize toplam 9 tane okul kazandıracak. Kocasinan’ımızın ihtiyacı olan mahallelerinde belediyemizin mahiyetiyle okulların yapımına başlanacak.  Bu noktada hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Hayırsever Osman Ulubaş Kayseri’de belediye başkanlarının hayırseverlere destek olduklarını vurguladı. Hayırsever Mehmet Altun da Kayseri’ye hizmet etmenin gurur verici olduğunu belirtti.

“KAYSERİ, HAYIRSEVERLER ŞEHRİDİR”

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu konuşmasında, “Kayseri, hayırseverleriyle anılan ve hayırseverleriyle bilinen bir şehirdir. Osman Ulubaş ve Mehmet Altun Amcamızdan Allah razı olsun. Ortak iş yapabilme kültürünün olduğu önemli şehir olan Kayseri’de belediyelerimizin eğitime sağladığı katkılara fazlaca müşahede ediyoruz.” diye konuştu.

Kurumsal Haber