Şule öğretmenden sonra Kayseri…

Kayseri'deki Osman Zeki Yücesan İlkokulu'nda görev yapan Şule öğretmenin öğrencilerine yönelik yaptığı uygulamanın yankıları tüm ülkede sürüyor. O uygulama bir okulda daha başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şule öğretmenden sonra Kayseri…

Kayseri’de Osman Zeki Yücesan İlkokulu’nda öğretmenlik yapan Şule Yüksel enerjisi ve neşesiyle kendine hayran bırakıyor. Her sabah derse girmeden önce öğrencileriyle dans eden Şule öğretmenin uygulaması bir okula daha örnek oldu.

Tüm Türkiye’nin konuştuğu Şule öğretmen her sabah derse girmeden önce öğrencileriyle dans ediyor. Neşesiyle kendine hayran bırakan Şule öğretmenin videoları tüm Türkiye’de büyük beğeni topladı.

Osman Zeki Yücesan İlkokulu’nda öğretmenlik yapan Şule Yüksel her sabah ‘Çocuklar için fiziksel aktivitede bugün’ başlığıyla yaptığı paylaşımları görenler mest oluyor.

Şule öğretmenin paylaşımlarında her sabah derse girmeden önce öğrencilerle dans ettiği görülüyor. 

14 Şubat Sevgililer Günü’nde de Barış Manço’nun Kara Sevda isimli şarkısıyla öğrencilerine fiziksel aktivite yaptıran Şule öğretmen, bu videosuyla sosyal medyada gündem olmuştu.

Şule Yüksel’in çok konuşulan uygulaması tüm Türkiye’ye örnek oldu. Talas’ta bir ilkokulda görev yapan Ümit öğretmen de Şule öğretmen gibi öğrencilerini her sabah derse dans ederek almaya başladı.

Uygulama tüm Türkiye’de büyük ilgi görürken, birçok ilde de benzer aktiviteler tüm okullara yayılmaya başlandı.