Su faturalarına yüzde 50'lik destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de öğrenim görmek için gelen üniversite öğrencilerine desteğini her kulvarda sürdürüyor.

Su faturalarına yüzde 50'lik destek

Bu çerçevede Büyükkılıç, kente öğrenim için gelen üniversite öğrencilerinin su faturalarının yüzde 50’sini karşılayarak bu konuda da destek sunuyor.

Kayseri’de eğitim-öğretim almak için gelen yükseköğretim öğrencilerine destek sağlayarak, öğrencilerin yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentte ikamet eden üniversite öğrencilerinin su faturalarının yarısını karşılayarak onların eğitim ve öğretimine büyük imkân tanıyor.

Vatandaşların içerisinde öğrencilere yönelik de hizmetlerini çeşitlendirerek arttıran ve insan odaklı gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Büyükkılıç, kentte öğrenim gören yükseköğretim öğrencilerine ulaşımdan yemeğe, sportif hizmetlerden ücretsiz çamaşır yıkama hizmetine kadar pek çok konuda yardımcı olurken, evde ikamet eden öğrencilerin su harcamalarının yarısını da karşılama müjdesi verdi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2