Şehit babası oğlunun telefonunu aradı

Şehit babası olduğu iddia edilen bir kişi İnönü Parkı'nda şehit olan oğluna ait cep telefonunu kaybettiğini, bank üzerine yapıştırdığı ve telefon numarasını bıraktığı not kağıdı ile ifade etti.

Şehit babası oğlunun telefonunu aradı

Sosyal medyada da yer bulan olayda, şehit babası olduğu ifade edilen vatandaşın, şehit olan oğluna ait, maddi değeri düşük olan cep telefonunu, kaybettiği bankın üzerine yapıştırdığı not kağıdı ile aradı. Üzerinde; “Bu bankta şehit oğlumun cep telefonu kaybolmuştur. ‘Sony experio’ selfi camı çatlak olup, koruma kabı yeşildir. Maddi değeri 50-110 eder. Bulan olursa ben 500 lira müjde vereceğim. Allah rızası için bulanlar haber versin” yazan notta vatandaşın iletişim bilgilerini de bıraktığı dikkatleri çekti. 
 
Sosyal medyada bu notu paylaşan başka bir vatandaş ise paylaşımında telefon satıcılarına seslenerek; “Bu amca bir haftadır bu telefonu arıyor. 2. El telefon satan arkadaşlar bu telefon size gelirse fiyatı ne olursa olsun ben satın alıyorum. Kaybolduğu yer İnönü Parkı” şeklinde mesaj yazdığı görüldü. HABER: KAAN AKBAŞ