Kayserililer kaçırmayın - Bugün bu markette fiyatlar yarı yarıya!

Kayseri'de de birçok şubesi bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri 23 Nisan'a özel bir kampanya uygulayacak. Bugün bu markette pek çok üründe fiyatlar neredeyse yarı yarıya düşecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayserililer kaçırmayın - Bugün bu markette fiyatlar yarı yarıya!

Kayseri’de mağazaları bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel indirimli fiyatlarını duyurdu. Pek çok ürün neredeyse yarı yarıya fiyata satılacak.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 19-26 Nisan tarihlerine özel yeni indirimli ürünler listesini sosyal medya hesabından duyurdu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel indirimli fiyatlar ise vatandaşların dikkatini çekti.

İşte o ürünler,

Kayserililer kaçırmayın - Bugün bu markette fiyatlar yarı yarıya!

Kayserililer kaçırmayın - Bugün bu markette fiyatlar yarı yarıya!Kayserililer kaçırmayın - Bugün bu markette fiyatlar yarı yarıya!Kayserililer kaçırmayın - Bugün bu markette fiyatlar yarı yarıya!Kayserililer kaçırmayın - Bugün bu markette fiyatlar yarı yarıya!Kayserililer kaçırmayın - Bugün bu markette fiyatlar yarı yarıya!Kayserililer kaçırmayın - Bugün bu markette fiyatlar yarı yarıya!Kayserililer kaçırmayın - Bugün bu markette fiyatlar yarı yarıya!

Kayserililer kaçırmayın - Bugün bu markette fiyatlar yarı yarıya!Kayserililer kaçırmayın - Bugün bu markette fiyatlar yarı yarıya!