Kahve Yanı Tatlısı – Pratik Tatlı Tarifleri – 2 Paket Bisküvi İle

Baştan sona pratik bir lezzet serüvenine davet: Kahve Yanı Tatlısı! İki paket bisküvi ile hazırlanan bu enfes tatlı, hem siz de hem de misafirlerinizde unutulmaz bir tat bırakacak! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kahve Yanı Tatlısı – Pratik Tatlı Tarifleri – 2 Paket Bisküvi İle

Baştan sona pratik bir lezzet serüvenine davet: Kahve Yanı Tatlısı! İki paket bisküvi ile hazırlanan bu enfes tatlı, hem siz de hem de misafirlerinizde unutulmaz bir tat bırakacak!

Kahve severlerin vazgeçilmezi olmaya aday bu tarif, hızlı hazırlanışı ve lezzetiyle dikkat çekiyor. Pratikliği ile öne çıkan bu tarif, özellikle ani tatlı krizlerine çare arayanların favorisi olacak. Hem misafirlerinizi hem de kendinizi şımartmanın en lezzetli yolu olan kahve yanı tatlısı, kahve yanlarına tatlı bir keyif katacak. İşte tarifin detayları;

Malzemeler;

2 paket burçak bisküvi

2 adet küçük muz (büyük ise 1 adet)

1 yemek kaşığı dolusu fındık veya ceviz

1 paket bitter çikolata

Hazırlanışı;

Bisküvileri rondodan geçiriyoruz (rondo yoksa elinizle iyice ufalayın). Muzların kabukları soyup bir tabak içerisinde çatalla iyice eziyoruz. Daha sonra derin bir kabın içerisine bisküvi, muz ve fındığı da ilave edip elinizle güzelce yoğuralım.

Kahve Yanı Tatlısı – Pratik Tatlı Tarifleri – 2 Paket Bisküvi İle

Daha sonra elinizi hafif ıslatıp küçük parçalar alıp avuç içinizde yuvarlayın.
Son olarak bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Yaptığınız bisküvi toplarını çikolatanın içine batırın ve her yerini bulayıp yağlı kağıt serili bir tabağın içine alın. Tüm işlem bittikten sonra buzdolabına kaldırıp dondurun. Üzerlerini dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.Afiyet olsun.

Not: 1 gün dolapta dinlendirildiğinde daha lezzetli oluyor.