Hoşgörü ve uyum içerisinde çalıştık

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, veda ziyaretlerini siyasi partilerin il başkanlıklarıyla sürdürdü. Başkan Çelik, ziyaretlerinde Kayseri'deki uyum kültürüne vurgu yaptı. Siyasi partilerin il başkanları da Başkan Çelik'e Kayseri'ye yapmış olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür ettiler.

Hoşgörü ve uyum içerisinde çalıştık

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, siyasi partilerin il teşkilatlarına yapmış olduğu ziyaretlere CHP İl Başkanlığı ile başladı ve İl Başkanı Ümit Özer ile bir süre görüştü. Ziyaretinde şehrimizdeki uyum kültüründen bahseden Başkan Çelik, “Hepimizin siyasi görüşü farklı olabilir; ama Kayseri ortak paydasında buluştuğumuz için hoşgörü ve uyum içinde beş sene geçirdik. Huzur içinde çalıştık. İnşallah seçim dönemi de Kayseri’ye yakışır bir şekilde sonuçlanır” dedi. 
 
CHP İl Başkanı Ümit Özer de Başkan Çelik’e nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür etti. 
 
“HOŞ BİR SADA BIRAKARAK AYRILIYORSUNUZ” 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra İyi Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette İyi Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt’un yanı sıra İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da yer aldı. Başkan Çelik, burada da uyum içinde çalışmanın önemini vurguladı ve farklı görüşler taşınsa da Kayseri ortak paydasında buluşulduğunu belirtti. 
 
İyi Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt da, nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Kayseri’de hoş bir sada bırakarak ayrılıyorsunuz. Bundan sonra da iyi işler yapmanızı temenni ediyoruz” dedi. 
 
“REİSLİĞİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ” 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, MHP İl Başkanlığını ziyaretinde de İl Başkanı Serkan Tok ile görüştü. Başkan Çelik’e verdiği hizmetleri nedeniyle teşekkür eden MHP İl Başkanı Tok, “Bugüne kadar verdiğiniz hizmetlerden, mücadeleden ve reisliğinizden dolayı Allah razı olsun. Benim evimin güzergahında Hulusi Akar Bulvarı var. Artık aracımızla kısa sürede il başkanlığımız geliyoruz. Sizleri güzel yad ediyoruz, bundan sonra da güzel hizmetlerinizden dolayı güzel yad edip güzel anacağız. Teşkilatım, şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik de hoş bir sada bırakmak ve dua almak için gayret ettiklerini dile getirdi. Mecliste tüm partilerle uyum içinde çalışarak şehri yönettiklerini ifade eden Başkan Çelik, MHP İl Başkanı Serkan Tok’a çalışmalara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. 
 
“SON ZİYARETİMİ YUVAMA YAPMAK İSTEDİM” 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, siyasi partilere veda ziyaretlerini AK Parti İl Teşkilatıyla tamamladı. İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yöneticilerle görüşen Başkan Çelik, “En son ziyaretimi kendi yuvamız olan partimize yapmak istedim” diye konuştu. 
 
AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da, Başkan çelik’in şehre hizmetlerinin devam edeceğine inandığını belirterek, “Yaptığınız hizmetler dost meclislerinde, aile ortamında veya siyasi ortamlarda konuşuluyor. Siz proje insanısınız. Mutlaka şehrimize katkınız devam edecektir” dedi. 
 
"Sizin gibi insanlar yönetimdeyse Türkiye'de sıkıntı yok" 
 
EWE Turkey Holding CEO’su Dr. Frank Quante Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. 
 
Başkan Çelik’in iş birliğinden dolayı son derece memnun olduklarını ifade eden Quante “Almanya’da birçok kişi bana Türkiye ne yöne gidiyor diye soruyor. Ben de sizden bahsediyorum ve Türkiye Mustafa Çelik gibi kişilerin yönetimindeyse sorun yok diyorum” ifadelerini kullandı. 
 
EWE Turkey Holding CEO’su Dr. Frank Quante, EWE Turkey Holding Operasyondan Sorumlu Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ve Kayserigaz Genel Müdürü Adem Dincay ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Türkiye’deki siyaset camiasında Başkan Çelik kadar kendilerine destek olan ve yakın çalışan yönetici olmadığını ifade eden Quante, “Birçok temel atmalar yaptık ve yeni yerlere gaz götürdük. Bunlardan dolayı çok mutluyuz. Almanya’da birçok kişi bana Türkiye ne yöne gidiyor diye soruyor. Ben de sizden bahsediyorum ve Türkiye sizin gibi kişilerin yönetimindeyse sorun yok diyorum” şeklinde konuştu. 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik de işbirliği ve uyumun önemine dikkat çekerek, “Nihayette yapılan iş bu şehirde yapılıyor ve bu şehirde yaşayanların konforunu artırma amacı taşıyor. Bu nedenle Kayserigaz çalışmalarına da önem verdim ve yönetim kurulu toplantılarına bizzat katıldım. Sonuçta 4 senede şehir içinde imarlı olan tüm bölgelere doğal gazı götürdük. İlçelerde de Yahyalı, Yeşilhisar, Develi ve Tomarza’ya doğal gazı ulaştırdık. Bu anlamda şirketin kâr gayesi gütmeden, hizmet odaklı çalışması da önemliydi. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Yargı ve emniyet mensupları ile buluşma
 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, veda ziyaretleri kapsamında Başsavcılık, Adalet Komisyonu Başkanlığı, Baro Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, veda ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığını ziyaret ederek Başsavcı Abdülkadir Akın ile bir süre görüştü. Başkan Mustafa Çelik, daha sonra Adalet Komisyonu Başkanı Dursun Büyükbaş’ı ziyaret etti. Kayseri Adliyesi’ndeki ziyaretlerini Kayseri Barosu ile devam ettiren Başkan Mustafa Çelik, Baro Başkanı Cavit Dursun ile görüştü. Dursun, Başkan Çelik’e Kayseri’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir teşekkür plaketi takdim ederek, hizmetlerinin yanı sıra samimiyet ve içtenliği için teşekkür etti. 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra Emniyet Müdürlüğü’ne geçti. Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile bir araya gelen Başkan Çelik, bir süre görüşerek veda etti. Başkan Çelik, ziyaretlerinde Kayseri’deki uyum kültürüne dikkat çekerek dört yıl süresince tüm kurum ve kuruluşlarla Kayseri ortak paydasında buluşarak uyum içinde çalıştıklarını söyledi. Başkan Mustafa Çelik, Emniyet Müdürlüğü’nden tören mangası ile uğurlandı. Tören mangasını selamlayan Başkan Çelik, Emniyet teşkilatına yapmış olduğu özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. 
 
Ziyaretler makine ikmal atölyesi ile sürdü 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kurum içi ve kurum dışında veda ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Çelik, Makine İkmal Atölyesinde Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi, Park Bahçe ve Ağaçlandırma Dairesi ve Fen İşleri Dairesi personeli ile vedalaştı. 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sabah erken saatlerde Makine İkmal Atölyesi’ne giderek tüm çalışanlarla tek tek tokalaştı. Başkan Çelik, dört yıl süresince farklı şantiyelerde ziyaret ettiği çalışanlarla sohbet etti, hal hatır sordu, helallik istedi. 
 
Başkan Çelik’in veda ziyaretine Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Serhat Çelik de katıldı. Başkan Çelik’in dört yıl süresince mesai arkadaşlarının her zaman yanında olduğunu ifade eden Serhat Çelik, “Başkanımız toplu sözleşmelerde de inisiyatif alarak çalışanlardan yana tavır aldı. Bu süreçte bizlere verdiği destekler, şehrimize katmış olduğu değer ve bırakmış olduğu eserlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de şehre değer katanlara her zaman değer verdiğini ifade ederek, “Vedalar hüzünlü olur; ama ben çok mutluyum. Çünkü herkesin yüzü gülüyor. Bir Başkan için en güzel şey hem hizmet ettiği coğrafyadaki hemşehrilerinin hem de çalışanların yüzünün gülmesidir. Biz 4 sene içinde bu şehre değer kattık ve değer katanlara da değer verdik. Çok şükür 4 sene boyunca hep birlikte koşturduk ve birlikte yaptık. Haklarınızı helal edin” diye konuştu. BÜLTEN