Doğalgaza zam mı geliyor?

Kayserili vatandaşlar doğalgaz fiyat tarifelerini yakından takip ediyor. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ. (BOTAŞ) tarife tablolarını yayımladı. Peki fiyatlar arttı mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Doğalgaza zam mı geliyor?

Kayserili vatandaşlar doğalgaz fiyat tarifelerini yakından takip ediyor. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ. (BOTAŞ) tarife tablolarını yayımladı. Bu kapsamda nisan ayında geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife sabit kaldı.

BOTAŞ, nisan ayında doğalgaz tariflerinde değişiklik yapılmadığını açıkladı. Firma nisan ayında geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarifenin sabit kaldığına ilişkili tarife tablosu yayımladı.

Doğalgaza zam mı geliyor?

Şirketin konut tüketicileri için dağıtım şirketlerine uygulayacağı satış fiyatı, 1000 metreküp doğalgaz için 4 bin 80 lira belirlendi.

Sanayi abonelerinin tarifesi ise, kademe 1 için 1000 metreküp doğalgazda 8 bin 549 lira, kademe 2 için ise 11 bin 374 lira olarak tespit edildi.

Doğalgaza zam mı geliyor?

Elektrik üretim amaçlı tarifede ise 1000 metreküp doğal gazın fiyatı ise 12 bin lira şeklinde ifade edildi.

BOTAŞ'ın internet sitesinde yer alan duyuruda doğal gaz fiyat tarifelerinin aylık olarak hesaplandığına ve nisan ayında herhangi bir değişikliğe gidilmediğine dikkat çekildi.

Doğalgaza zam mı geliyor?

Öte yandan duyuruda Ukrayna'dan sonra Avrupa ülkeleri arasında en düşük doğalgaz fiyatının Türkiye'de uygulandığı belirtildi.