AK PARTİ KAYSERİ'DEN İSTANBUL ÇIKARMASI

AK Partili belediye başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Binali Yıldırım'a destek vermek için 23 Haziran'a kadar İstanbul'da kamp kuracak.

AK PARTİ KAYSERİ'DEN İSTANBUL ÇIKARMASI

AK Partili belediye başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Binali Yıldırım’a destek vermek için 23 Haziran’a kadar İstanbul’da kamp kuracak.
 
HEMŞEHRİLERİ İLE GÖRÜŞECEK
 
Tüm Türkiye, 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine kilitlenirken, propaganda çalışmalarını çok yönlü sürdüren AK Parti’den çok kritik bir hamle geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Türkiye genelindeki 750 AK Partili belediye başkanını İstanbul’a toplayarak, seçim çalışmalarına katılmalarını sağlayacak. Bugün İstanbul’a dolacak belediye başkanları hemşehrileri ile bire bir görüşmeler yapacak.
 
KAYSERİLİ BAŞKANLAR GİTTİ
 
Kayseri’de Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve diğer ilçe belediye başkanları toplu halde İstanbul’a gittiler. İstanbul’da yaşayan hemşehrilerinin listesini alan belediye başkanları, 23 Haziran’a kadar seçmenlerle yüz yüze görüşecek, Binali Yıldırım için oy isteyecekler. Başkanlar, bu tarihe kadar Kayseri’ye gelmeyecek. AK Parti, 23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için önemli bir atak yaptı. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, seçimlere 2 hafta kala, Türkiye genelindeki 750 büyükşehir ve ilçe belediye başkanını İstanbul’da toplayarak seçim çalışmalarına katılmalarını sağlıyor. Özhaseki, İstanbul’da bir otelin tamamını rezerve ederek belediye başkanlarına tahsis edilmesini sağladı. Türkiye genelinde görev yapan AK Partili 750 belediye başkanı bugün itibari ile İstanbul’a giderek seçim yarışına dahil olacaklar. Ellerine hemşehrilerinin isim ve adres listeleri verilen belediye başkanları, 23 Haziran’a kadar kapı kapı dolaşarak Binali Yıldırım lehine propaganda çalışması yapacaklar. Başkanlar, yaptıkları çalışmalarla ilgili günlük olarak genel merkeze rapor sunacaklar. Başkanlardan, özellikle vatandaşla yüz yüze iletişime geçmeleri, AK Parti’nin gerekçelerini ve Binali Yıldırım’ın projelerini iyi anlatmaları istendi. Bu proje kapsamında Kayseri’deki belediye başkanları da bugün İstanbul’a gitti. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve diğer ilçe belediye başkanları, İstanbul’a giderek, seçim çalışmalarına katıldılar. Başkanlar, 23 Haziran’a kadar İstanbul’da kalacak ve Kayseri’ye gelmeyecek. HABER MERKEZİ