Zafer Partisi'nden Suriyelilere tepki!

Zafer Partisi il Başkanı Serap Altuntaş, göçmenlerin iş bırakma ve Ümit Özdağ'ı tehditkar konuşmaları ile ilgili 'Türk Milletinin iradesine meydan okuyanlara hadlerini hukuk içinde bildireceğiz' dedi.

Zafer Partisi'nden Suriyelilere tepki!

Suriyeli mülteciler ile ilgili sert çıkışlarıyla gündeme gelen Zafer Partisi, bu kez Suriyeliler tarafından tehdit edildi. Suriyeli göçmenler, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı Tehdit ederek, 12 – 17 eylül tarihleri arasında iş bırakma eyleminde bulunacaklarını hazırladıkları broşürlerle duyurdular.

“HER BİRİNİ ÜLKELERİNE GÖNDERENE KADAR MÜCADELEMİZ SÜRECEKTİR”

 

Bu gelişmeler üzerine basın açıklaması yapan Zafer Partisi İl Başkanı Serap Altuntaş, vatan kaçkınlarının gerçek yüzleri ortaya çıktığını ifade ederek, “Suriyeli sığınmacılar geçtiğimiz günlerde Türkiye’de öldürülen Suriyelinin cenazesi sonrası ise “biz de kan dökeceğiz “ diye kin kusan paylaşımlarda bulunuyorlar. Bu vatan kaçkınlarının gerçek yüzleri ortaya çıkmaktadır. Ayrıca; bu istilaya karşı çıkan Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ’ın tutuklanması çağrısı yapmaları ve 12-17 eylül arası için Türkiye’de çalıştıkları yerlerde iş bırakma tehdidinde bulunmaları olmuştur! Aziz Türk Milleti bilmelidir ki bu hainler, saray kurumlarının ve Türk düşmanlarının genel başkanımız Ümit Özdağ’a olan nefretinden cüret buluyorlar! Fakat her birini ülkelerine gönderene kadar mücadelemiz millet adına sürecektir!” ifadelerinde bulundu.

 

Zafer Partisi’nin sandıkla birlikte çığırdan çıkan ihaneti sonlandıracağını belirten Başkan Altuntaş, “Ülkemizde bizi tehdit edip devlete millete ve Türk siyasetine meydan okuyanlara seslenmek istiyoruz: haddinizi bilin! Türk düşmanı satılık kalemlere ve yolun sonundaki iktidara güvenmeyin! Millet gereğini sandıkta yapacak ve Zafer Partisi sandıkla birlikte bu çığırdan çıkan ihaneti sonlandıracaktır! İş bırakma grev; demokrasilerde çalışma koşullarının iyileştirilmesi talebidir.  Anayasal haktır! Anayasa’ya ve Türk Hukuku’na aykırı olarak vatanımıza çöreklenenler ise siyasi taleplerle, vatanseverleri hedef alarak işverenleri tehdit ediyorlar. Türk milletinin iradesine meydan okuyorlar. Siyasetimizi  dizayn etmeye kalkıyorlar! Hadlerini hukuk içinde bildireceğiz. Bir numaralı cumhurbaşkanı kararnamesiyle seçimden sonra derhal hepsini göndereceğiz” diye konuştu.   

BİR KIVILCIM ATEŞ TOPUNA VE YANGINA DÖNÜŞTÜ!

Suriye’de bir kıvılcımın ateş topuna dönüştüğünü savunan Başkan Altuntaş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Suriye’nin iç savaşı ufak bir eylemle başlamıştı. Bir kıvılcım ateş topuna ve yangına dönüştü. Suriyeli toplumu çok çabuk provoke olabilen kontrolsüz bir toplumdur. Türkiye için ise bugün Suriye iç savaşı koşullarından çok daha büyük bir tehdit oluşmuştur. Bunu AKP görmek istemese de biz biliyoruz ve bunu olmasına izin vermeyeceğiz. Zafer partisi gelecek Türk’ü tehdit edenlerle birlikte bu aymaz iktidar da gidecek. “

>>Hatice Kafa <<Hatice Karaca