Zafer Partisi İl Başkanına Mevkidaşı Sahip Çıktı

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya'nın göz altına alınmasından sonra, Demirkaya'ya meslektaşı ve mevkidaşı Baki Coşkun sahip çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Zafer Partisi İl Başkanına Mevkidaşı Sahip Çıktı

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya'nın göz altına alınmasından sonra, Demirkaya'ya meslektaşı ve mevkidaşı Baki Coşkun sahip çıktı.

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya, sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözalrına alındı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenilen Demirkaya, ifadesi alınmak üzere Ankara’ya götürüldü. Demirkaya’nın 'halkın bir kesimini aşağılamak', ve 'sırf halk arasında endişe, korku veya panik oluşturmak saikiyle, ülkenin iç ve dış güvenliği, kamu düzeni ve genel sağlığı ile ilgili gerçeğe aykırı bir bilgiyi, kamu barışını bozmaya elverişli şekilde alenen yaymak' suçlarından gözaltına alındığı belirtildi. Demirkaya’nın evinde arama yapan ekipler, dijital materyallere de el koydu.

Zafer Partisi İl Başkanına Mevkidaşı Sahip Çıktı

Zafer Partisi İl başkanına meslektaşı ve Mevkidaşı Baki Coşkun sahip çıktı. Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Avukat Baki Coşkun, Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı avukat Hacı Ali Demirkaya’nın sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alınma şeklini eleştirerek, 'Hukuk herkese lazım' dedi.

SP Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun aşırılıkların doğru olmadığını belirterek 'hem avukat hem siyasi parti il başkanının evinin kapısının kırılarak terörist gibi gözaltına alınmasını şiddetle kınıyorum. Siyasi fikri ne olursa olsun çağırıldığında ifadeye gelecek birine yapılan bu aşırılığı reddediyorum. Unutmayın hukuk herkese lazım.' açıklamasında bulundu.