Yüzlerce personel alımı yapılacak – Kayserililer dikkat

İş arayan Kayserili vatandaşlar bu habere çok sevinecek. 1608 personel alımı yapılacak! Bu ilanda herhangi bir yaş sınırı yok. Başvuru tarihleri ne zaman? Kayserili vatandaşlar araştırıyor. Detaylar haberimizde…

Yüzlerce personel alımı yapılacak – Kayserililer dikkat

İş arayanlar bu haber sizin için. Yüzlerce personel alımı yapılacak.

İçişleri Bakanlığı’nın 1608 sözleşmeli personel alımı başvuru tarihi ve ilan detayları belli oldu. Söz konusu alımlar kapsamında bakanlığın merkez teşkilatına 96 personel ve taşra teşkilatına 1.512 personel alımı yapılacak. Buna göre toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılmış olacak. Adaylar tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 4 katı aday değerlendirilmeye alınacak.

Yüzlerce personel alımı yapılacak – Kayserililer dikkat

İç İşleri Bakanlığı’nın personel alımı ilanında 1608 kişi alınacağı açıklandı. 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak gerekiyor.

Adayların tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 4 katı aday değerlendirilmeye alınacak. Adaylar, başvuruda bulunurken ilanda belirtilen şartları taşımak kaydıyla en fazla 3 adet yer (merkez ve taşra) pozisyon unvanı için başvurabilir.

İçişleri Bakanlığı personel alımı ekranı adayların erişimine açıldı. 1608 sözleşmeli personel alımı sözlü sınav başvuruları 22-26 Nisan tarihleri arasında e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

Personel alımı hangi kadrolara gerçekleştirileceği ve personel brüt ücretleri için TIKLAYINIZ…