Yüzler gülecek - İndirim kapıda!

Dünyadaki gelişmeler, ekonomik dalgalanmalar derken akaryakıt fiyatları bu süreçte zamlardan nasibini aldı. Ancak bu gece motorine beklenen indirimin gelmesiyle yüzler gülecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Yüzler gülecek - İndirim kapıda!

Dünyadaki gelişmeler, savaşlar, ekonomik dalgalanmalar derken petrol fiyatları tabelalarda sıkça değişirken gelen zamlar sürücülerin kara kara düşünmesine sebep oluyor. Ancak bu gece motorine beklenen  indirim ile yüzler gülecek.

Benzin ve motorin fiyatlarındaki değişiklikler, genellikle Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatları ile dolar kurundaki dalgalanmaları baz alarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplamalar sonucunda dağıtım firmaları, belirledikleri fiyatları pompalara yansıtıyorlar. Ancak, rekabetin ve serbest piyasanın etkisiyle, şirketler ve kentler arasında küçük farklılıklar olabiliyor.

Yüzler gülecek - İndirim kapıda!

Brent petrol fiyatlarının sürekli dalgalanmasıyla birlikte, benzin ve motorin fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren motorine 1 TL indirim bekleniyor. 

Kayseri'de Güncel Akaryakıt Fiyatları;

Motorin; 44,23 TL

Benzin; 44,67 TL

LPG; 22,79