Yuları Mahallesi'nde yerinde inceleme: Talepler alındı, talimatlar verildi!
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, vatandaşların taleplerini dinleyerek yapımı süren çalışmaları yerinde inceledi.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yuları Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Öztürk, iletilen ihtiyaçların değerlendirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.
Sorunlar ve talepler yerinde dinlendi
Ziyaret sırasında mahalle halkı, özellikle kadınların ilettiği istek ve ihtiyaçları Başkan Öztürk’e aktardı. Taleplerin değerlendirilerek gerekli çalışmaların başlatılacağı belirtildi.
İmam evi inşaatında son durum
Başkan Öztürk, Yuları Mahalle Muhtarı Sait Karagöz ile birlikte yapımı devam eden imam evinde de incelemelerde bulundu. Çalışmaların son durumu değerlendirilirken, eksikliklerin giderilmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılması için ilgili birimlere talimat verildi.
Saha ziyaretleri devam edecek
Belediye yetkilileri, mahalle ziyaretlerinin vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve hizmetleri daha etkin yürütmek amacıyla devam edeceğini ifade etti.
