Yücel: Hiç kimse Sümerspor'u görmezden gelemez

Son günlerde, Kayseri amatör küme takımlarından Sümerspor ile ilgili yapılan haberlere Kayseri Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel tepki gösterdi.

Yücel: Hiç kimse Sümerspor'u görmezden gelemez
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son günlerde, Kayseri amatör küme takımlarından Sümerspor ile ilgili yapılan haberlere Kayseri Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel tepki gösterdi.

'Tarihi spor kulübünü arabasının bagajında yaşatıyor' başlığıyla yayınlanan haberde, geçmişi başarılarla dolu olan köklü kulüplerden Sümerspor'un, kapanmakla karşı karşıya kaldığı belirtilmişti. Kulüp antrenörü ve malzemecisi olan Aziz Naldemirci, kulübün tüm kupalarını evinde saklarken, malzemelerini ise kulüp binası olmadığı için arabasının bagajında taşıdığı iddia edilmişti.

Bu konu hakkında açıklama yapan Kayseri Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel, 'Sümerspor Kayseri’nin tarihi en eski kulüplerinden birisi. Hiç kimse Sümerspor’u görmezden gelemez. Bu nedenledir ki, Argıncık’ta kulüp binası olan ekiplerden birisi de Sümerspor’dur. Sümerspor’un kulüp yeri Argıncık’ta mevcuttur. Mevzuyu farklı bir boyuta taşımaya gerek yok. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Futbol İl Temsilciliği tüm kulüplerimize aynı mesafededir. Sümerspor kulübü için müze tarzında bir yer istiyorsa bunun adresi biz değiliz. Biz üzerimize düşeni yaptık ve Sümerspor’un da kulüp yeri bellidir” diye konuştu.

Yücel, "Tüm spor kulüplerinin başkanı ve yönetiminin amatör kulüplerini ayakta tutmak için yaptığı çabaları takdir ile karşılıyor ve gereken desteği kulüp ayırt etmeksizin yapıyoruz. Bu kulüpler arasında Sümerspor da vardır. Sümersporumuza bu vesile ile mücadelesinde başarılar dilerim. Tekrar altını çiziyorum. Siyah-beyazlı ekibin kulüp binası Argıncık Stadı’nda mevcuttur. Sümer Stadı’nda yapılan proje bambaşka bir projedir ve bu proje içerisinde yapılanlar da yapılacaklar da bellidir. ASKF Başkanımız Mutlu Önal’a proje için emeklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.