Yoğun istek üzerine yıldız sanatçı yeniden Kayseri'ye geliyor

Türk müziğinin sevilen ses sanatçısı Funda Arar, 73 günlük aranın ardından yeniden Kayseri'ye geliyor. Yoğun istek üzerine gerçekleştirilecek olan konser ne zaman başlayacak? Detaylar Kayseri Haberinde...

Yoğun istek üzerine yıldız sanatçı yeniden Kayseri'ye geliyor

Türk müziğinin güçlü sesi Funda Arar, yeniden Kayseri'ye geliyor. 

15 Şubat'ta Kayseri'de sevenleriyle buluşan Arar, yoğun istek üzerine yeniden konser verecek. Bayhan Müzik organizasyonuyla Arar; 27 Nisan Cumartesi akşamı Kayseri Erciyes Kültür Merkezi’nde muhteşem bir konser vermek için hazırlanıyor. Funda Arar'ın 73 gün sonra yeniden Kayseri'ye gelecek olması hayranlarını heyecanlandırdı. 

Yoğun istek üzerine yıldız oyuncu yeniden Kayseri'ye geliyor

PASSO'dan yapılan açıklamada, 'Funda Arar, Bayhan Müzik organizasyonuyla 27 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Kayseri Erciyes Kültür Merkezi sahnesinde. Funda Arar, kendi hitlerinin yanı sıra seçtiği alaturka ve arabesk şarkılardan oluşan repertuarı ve adından söz ettirdiği performansı ile Kayserili müzikseverler ile buluşmaya geliyor. Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşecek olan Funda Arar konseri 27 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Kayseri Erciyes Kültür Merkezi sahnesi'nde' ifadeleri kullanıldı.