YİNE SAÇMALADI!

Haber: Şeref Kahraman - Kayseri'de üç ayrı cinayetle suçlanan ve geçtiğimiz ay iki cinayetten 2 kez müebbet alan tutuklu sanık Orhan G. Üçüncü cinayetten bir kez daha hakim karşısına çıktı. Sürekli kendisinin 'deli' olduğunu söyleyen sanık, 'Hakim amca peşimde FETÖ, PKK var, çok çile çektim. Ben Türkiye'nin en deli adamıyım' dedi.

YİNE SAÇMALADI!

Kayseri 1.Ağır Ceza Mahkemesi’nde Hüseyin Ekemen’i öldürdüğü iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. Sanık Orhan G., korona virüs tedbirleri kapsamında Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile ve avukatı ise duruşma salonunda hazır bulundu.

Sürekli kendisinin ‘deli’ olduğunu söyleyen sanık Orhan G., “Yüce divana sesleniyorum, hakim amca  peşimde FETÖ, PKK var, çok çile çektim. Ben Türkiye’nin en deli adamıyım. Siyah sancak komutanıyım ben” dedi.

Mahkeme heyeti, sanık hakkında gelen raporun eksik olduğu gerekçesiyle yeniden rapor aldırılması için duruşmayı Aralık ayına erteledi.

AYRI AYRI İKİ KEZ MÜEBBET ALMIŞTI

Kayseri 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde Ufuk Akhan ve Şahin Metiner cinayetlerinden yargılanan sanık hakkında geçtiğimiz ay karar çıkmıştı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Orhan G.’ye, Ufuk Akhan ve Şahin Metiner cinayetlerine yönelik ‘kasten adam öldürme’ suçundan ayrı ayrı iki kez müebbet hapis cezası vermişti. Ufuk Akhan cinayetinden tutuklu bulunan Orhan G.’nin Şahin Metiner cinayetinden de tutuklanmasına karar verilmişti.

SÜREKLİ SAÇMALIYORDU

Sanık, önceki mahkemelerde “Ben özel yetenekli biriyim. Beni dışarı çıkarıp, ruhsatlı silah verin, siyah sancak komutanıyım. Ben Türkiye’nin kara kutusuyum, devletle işbirliği yapacağım” diyordu.